Lagerleie for privatpersoner og bedrift

Vi tilbyr lagerleie til privatpersoner og bedrifter. Hos oss kan du leie lager for inntil 1 mnd, eller for flere år. Løsningen passer både for de som kun har behov for lager for noen få esker, og for de som trenger et lager på 50 kvadratmeter. Vår lagerleie er således fleksibel både med hensyn til leietid og lagerstørrelse. Med enkel nettbestilling kan du samtidig få tilgang til et lager innen får minutter.

Fordeler

Noen av våre fordeler

Gode omtaler
Angrefrist
God kundeservice
Sikker lagring

Lager for alle

OK Minilager kan tilby lagerplass til både privatpersoner og bedrifter. Med vårt drive-in konsept, hvor du kan kjøre/rygge helt frem til lagerdøra og laste inn møbler eller varer direkte fra bilen, og døgnåpne avdelinger, kan vi tilby en fleksibel og praktisk løsningen til alle, uansett lagringsbehov.

Vi har også god fremkommelighet ved de avdelingene hvor vi tilbyr innelagring. Hos OK Minilager får du tilgang til ditt eget lager og leier dette på månedsbasis med 14 dagers oppsigelsestid. Du kan således vurdere lagerbehovet fra måned til måned og har full fleksibilitet.

Har du behov for langtidslagring kan du også vurdere å forskuddsbetale 6 eller 12 måneder og da få rabatterte priser.

Fleksibel lagring

Har du hus, leilighet eller hybel? Med våre ulike lagerstørrelser fra 1 kvadratmeter opp til 50 kvadratmeter har OK Minilager alltid en løsning ut i fra ditt behov. Vårt minilager passer også utmerket for bedrifter som ønsker litt ekstra lagerplass.

Arkiver, verktøy/utstyr og varepartier er kun noen eksempler på hva bedrifter kan lagre hos oss til en lav pris. Leietakere har ubegrenset tilgang til sitt lager. Vår lagerløsning fungerer utmerket for bedrifter som trenger regelmessig tilgang til det som er lagret. Vi har både avdelinger med drive-in adkomst og avdelinger med temperert lager, tilpasset ulike behov og preferanser.

Start lagringen på minutter