Lager for bedrifter

Med maksimal tilgjengelighet og lave priser er OK Minilager den smarte løsningen for små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr fleksibelt og sikkert lager for eksempelvis varelager, verktøy, kontormøbler, arkiver, maskiner m.v.

Fleksibel leietid

Små og mellomstore bedrifter i vekst bruker store ressurser i forbindelse med relokalisering på grunn av plassmangel til lagring. Hos oss kan du simpelthen leie større lagerrom eller utvide med flere lagerrom når behovet øker, og frigjøre tid til å utvikle virksomheten videre.

Du har likeledes mulighet til å nedgradere til mindre/færre lagerrom når det skulle bli aktuelt. Hos oss løper leieperiodene for 30 dager av gangen. Din bedrift trenger således ikke binde seg for lengre leieperioder.

Lager for håndverkere

Våre lagerløsninger er populære blant håndverkere som trenger et tilgjengelig lager. Våre lagercontainere med drive-in adkomst er spesielt populære blant håndverkerne. For malere og andre som trenger lager for kjemikalier, er våre tempererte lagerrom en god løsning.

Våre lagerrom passer utmerket for oppbevaring av verktøy, overskuddsmateriell og plukklager for diverse forbruksmateriell. Kontakt oss i dag for et tilbud på lagerplass tilpasset din bedrift.

Oppbevaring for de fleste behov

Fleksibel lagring for det bedriften trenger plass til

Regnskapsbilag
Dokumenter
Messeutstyr
Varelager
Sesongutstyr
Dekkhotell
Plukklager
Markedsføringsartikler
Forbruksmateriell
Bilrekvisita
Kjøretøy
Kontormøbler
Verktøy
Overskuddmateriell
Vareprøver
For butikker
For håndverkere
For salgskonsulenter
For restauranter
For arrangementer

Arkivlagring

Er du ute etter et trygt sted for dine bilag og dokumenter? Med OK Minilagers selvbetjente arkivlager får du et sikkert og trygt arkivrom. Ingen mengde dokumentlagring er for stor eller liten for oss, verken om du har 10.000 bokser eller 10. Vi gir deg den beste løsningen på dine lagerbehov og vi garanterer de laveste prisene i markedet.

Du kan starte å lagre allerede samme dag