Slik fungerer temperert minilager

Lagerrom med stabil temperatur for lagring av alle typer møbler og innbo. Vi sørger også for optimale lagringsforhold med avfuktingssystem som jobber for å sikre tørre forhold.

Lager med stabil temperatur

Ved OK Minilagers avdelinger med tempererte lagerboder sørger vi for at temperaturen holdes jevn. Med våre varmekilder er lokalet passe varmt på vinteren, og det skal ikke bli minusgrader innendørs.

Stabile temperaturer er spesielt viktig for gjenstander som antikke tremøbler, pianoer, kunst m.v. For elektronikk er det også spesielt viktig at det ikke blir ekstreme kuldegrader. Vårt tempererte lager passer for alt av møbler og innbo. Riktige temperaturer gjør også flyttingen til og fra lageret mer komfortabelt.

Fuktkontroll på lageret

Ved lagring av møbler og innbo er riktig luftfuktighet viktigere enn temperaturen i de fleste tilfeller. Ved en relativ luftfuktighet på mer enn 60% kan det oppstå råte og muggsopp.

Som en av få aktører i bransjen har vi ved mange tempererte avdelinger installert et moderne ventilasjonsanlegg med et luftavfuktingssystem, som hele tiden jobber for å holde luftfuktigheten på ca. 50%. Våre tempererte lagre egner seg dermed godt for lagring av verdifulle eiendeler.

Temperert lager på mange lokasjoner

Vi har mange avdelinger rundt omkring i landet der vi leier ut lagerrom med stabile temperaturer og fuktkontroll.I de fleste byene der vi er etablert vil du finne en avdeling med tempererte lagerrom.

Er det en OK Minilager-avdeling med drive-in lager som er nærmere deg? Kontakt oss dersom du lurer på om dine ting like greit kan oppbevares i prisgunstig lagercontainer.

Du kan starte lagringen allerede i dag