Om oss

Våre medarbeidere jobber hver dag for å levere en kundeservice som overgår kundens forventninger.

Kundeservice over all forventning

OK Minilager ble startet av to ambisiøse gründere i 2009. Gjennom nesten 10 år har vi fått med oss flere dyktige medarbeidere på laget. Vi tror gode kundeopplevelser handler om å imponere kunden med enkle nettløsninger og personlig kundeservice. Ettersom våre avdelinger er døgnåpne har vi også et mantra om at vi alltid skal være tilgjengelige for kunden, enten via telefon, mail, chat eller sosiale medier. Det skal likeledes være mulig å få tilgang til et lager innen få minutter.

Våre medarbeidere har flere års erfaring med kundeservice. Vi vet hvor viktig det er for våre kunder å få gode råd og veiledning når de skal velge riktig lagerløsning og lagerstørrelse. En flytteprosess kan eksempelvis være veldig stressende. Våre kompetente medarbeidere er tilgjengelig for å besvare dine spørsmål og sørger for at mellomlagringen i hvert fall blir stressfri. I tillegg til personlig kundeservice har vi også informasjon tilgjengelig på nett.


Kundeserviceansvarlig

Kenneth Sousa

Kenneth har arbeidet hos oss siden 2013. Dersom du ringer oss er det sannsynligvis Kenneths blide stemme du vil høre i den andre enden.

Kontormedarbeider

Vegard Skrede

Vegard har jobbet hos oss siden 2016. Han arbeider på vårt kontor og hans arbeidsoppgaver er hovedsakelig kundebehandling.

Daglig leder

Fabian Emil Søbak

Fabian er med-gründer og daglig leder i OK Minilager. Han har jobbet med utleie av minilager siden 2008. Mobil: 924 29 438

Mats

Driftsansvarlig

Mats Gjessvåg

Har du tekniske spørsmål eller utfordringer rundt låser, port, heis eller annet er det sannsynligvis Mats som hjelper deg.

Kundeservice

Christopher Jørgensen

Christopher jobber med kundeservice, og er en av de som besvarer dine henvendelser dersom du kontakter oss på mail, telefon eller chat.

Kundeservice

Kim Sanders

Kim jobber med kundeservice hos oss. Dersom du har spørsmål kan du finne Kim i andre enden av telefonen, på mail eller på chat.

OK Minilager er del av Self Storage Group, Skandinavias første børsnoterte minilager-selskap.

Ved hjelp av gode kundeopplevelser og lave priser har OK Minilager rukket å bli Norges nest største utleier av minilager. I 2016 slo vi oss også sammen med City Self-Storage. I 2017 ble Minilageret AS en del av vår selskapsgruppe. I Oktober samme år ble vårt morselskap notert på Oslo Børs. Vi har siden kjøpt Minilager Norge, og har store planer for fremtiden. Vi skal etablere mange nye avdelinger, og ha et utrettelig fokus på gode kundeopplevelser.

Self Storage Group er notert på hovedlisten på Oslo Børs med tickeren «SSG». Vi opererer i et voksende marked for eksterne lagerløsninger, der privatpersoner er vår primære målgruppe. «Minilager» er en ukjent tjeneste for mange konsumenter i Skandinavia. Vi vet at mange flere kan nyttiggjøre seg av våre tjenester, og spesielt i storbyene blir våre tjenester stadig mer populære.