Om oss

Våre medarbeidere jobber hver dag for å levere en kundeservice som overgår kundens forventninger.

Kundeservice over all forventning

OK Minilager ble startet av far og sønn i 2009. Gjennom nesten mer enn 10 år har vi fått med oss flere dyktige medarbeidere på laget. Vi tror gode kundeopplevelser handler om å imponere kunden med enkle nettløsninger og personlig kundeservice. Ettersom våre avdelinger er døgnåpne har vi også et mantra om at vi alltid skal være tilgjengelige for kunden, enten via telefon, mail, chat eller sosiale medier. Hos Ok Minilager får du tilgang til et lager innen få minutter!

Våre medarbeidere har flere års erfaring med kundeservice, og vi vet hvor viktig det er for våre kunder å få gode råd og veiledning når de skal velge riktig lagerløsning og lagerstørrelse. Vi er til stede for å lose våre kunder gjennom de stressende situasjoner de står i på en god måte, og sørge for at i hvert fall lagringen blir stressfri.

Kenneth Sousa

Kundeserviceansvarlig

Kenneth har arbeidet hos oss siden 2013. Dersom du ringer oss er det sannsynligvis Kenneths blide stemme du vil høre i den andre enden.

Vegard Skrede

Kundeservice

Vegard har jobbet hos oss siden 2016. Han arbeider på vårt kontor og hans arbeidsoppgaver er hovedsakelig kundebehandling.

Fabian Søbak

Daglig leder

Fabian er med-gründer og daglig leder i OK Minilager. Han har jobbet med utleie av minilager siden 2008. Mobil: 924 29 438

Mats Gjessvåg

Driftsansvarlig

Har du tekniske spørsmål eller utfordringer rundt låser, port, heis eller annet er det sannsynligvis Mats som hjelper deg.

Kim Sanders

Kundeservice

Kim jobber med kundeservice hos oss. Dersom du har spørsmål kan du finne Kim i andre enden av telefonen, på mail eller på chat.

OK Minilager er del av Self Storage Group, Skandinavias første børsnoterte minilager-selskap.

Ved hjelp av gode kundeopplevelser og lave priser har OK Minilager rukket å bli Norges nest største utleier av minilager. I 2016 slo vi oss sammen med City Self-Storage, Norges største minilagerkjede, og samme år ble morselskapet Self Storage Group etablert.

Self Storage Group har siden det gjort flere oppkjøp. Vi kjøper og utvikler eiendom og har store planer for fremtiden. Vi skal etablere mange nye avdelinger, og har et utrettelig fokus på gode kundeopplevelser. Self Storage Group har siden det gjort flere oppkjøp. Vi kjøper og utvikler eiendom og har store planer for fremtiden: Vi skal etablere mange nye avdelinger,
og har et utrettelig fokus på gode kundeopplevelser.

Self Storage Group er notert på hovedlisten på Oslo Børs med tickeren «SSG». Vi opererer i et voksende marked for eksterne lagerløsninger, der privatpersoner er vår primære målgruppe. «Minilager» er en ukjent tjeneste for mange konsumenter i Skandinavia. Vi vet at mange flere kan nyttiggjøre seg av våre tjenester, og spesielt i storbyene blir våre tjenester stadig mer populære.