Minilager på Sørenga

Minilageret på Sørenga er et OK sted å lagre tingene dine.
Kongshavnveien 26, 0193 Oslo
Mer informasjon

Trygg og sentral lagring ved Sørenga i Oslo

På OK Minilager Sørenga leier vi ut tempererte lagerboder, kun et par minutters kjøretid fra Bjørvika eller Oslo S. Lagerbodene egner seg godt for lagring av møbler og innbo.

Lageret er selvbetjent med gunstige åpningstider, og som leietaker har du tilgang til dine eiendeler innenfor våre gunstige åpningstider. Det er videoovervåkning og adgangskontroll i lagernbygget. Dette er en sentrumsnær og trygg lagerløsning for alle som trenger ekstra plass.

Inngangen ved anlegget har en høydebegrensning på 2,9 meter.

GPS til avdelingen: Bekkelagskaia 2

Dette får du på OK Minilager Sydhavna

Det er mange grunner til å velge et OK lager.

Tempererte lagerboder
Lange åpningstider
Selvbetjent minilager
Videoovervåket
Adgangskontroll
Nye lagerrom uten innsyn
Sentral lagring
Lagring for privat og bedrift
Traller til utlån
God kundeservice

Lager for private og bedrifter

Vårt minilager ved Sørenga passer både for privatpersoner og bedrifter som har behov for ekstra lagring sentralt i byen. Ved leie av lager på Sørenga er lås til lageret inkludert i prisen, og det er mulig å kjøpe forsikring når du leier.

Alle lagerrommene på Sørenga har en størrelse på 7,5 kubikkmeter, og du velger antallet lagerrom du trenger for å få plass til det du skal lagre. Du leier minilager på månedsbasis, og det er enkelt å oppgradere eller nedgradere dersom behovet endrer seg.

Lagerenhetene har en bredde på 1,6 meter, dybde på 2,2 meter, og høyde på 2,1 meter. Bodene leies ut til faste lave priser og er et prisgunstig alternativ til eksisterende lagerhotell i hovedstaden.

Ta kontakt dersom du ønsker visning på avdelingen før du leier lager.

Start lagringen på minutter