Lager for privatpersoner

De fleste av våre kunder benytter våre lagerrom til oppbevaring av møbler og innbo. Uansett om du trenger midlertidig oppbevaring i forbindelse med flytting, oppussing og reising, eller et lagerrom på permanent basis, kan vi tilby en enkel og rimelig løsning for ditt behov.

Er du på flyttefot?

De fleste av våre leietakere er privatpersoner som er i en flytteprosess. Dersom du har solgt leiligheten og venter på at den nye skal ferdigstilles, kan du mellomlagre møbler og innbo på en trygg og enkel måte hos oss.

Vi tilbyr både kaldtlager og varmtlager for privatpersoner som skal lagre møbler. Alle våre lagerrom er tørre og uten innsyn, og passer utmerket til oppbevaring av personlige eiendeler.

Skal du ha visning på boligen?

Boligstyling er i stadig økende grad en viktigere del av et vellykket boligsalg. For mange kan forskjellen bety flere hundre tusen i økt salgspris på boligen. I mange tilfeller handler det rett og slett om å få ut møbler som tar mye plass, og sette inn visningsmøbler som skaper mer «rom» i leiligheten.

Det kan være hensiktsmessig å leie et minilager til de møblene du ikke skal ha stående i leiligheten i forbindelse med en visning. Ideelt sett bør nemlig boden i huset også være ryddet/tom for å gi et best mulig inntrykk på visningen.

Start lagringen på minutter