Studentlagring

10 % studentrabatt på alle avdelinger og lagerstørrelser. Lei et minilager hos oss til dine eiendeler: Trygt, enkelt og rimelig.

Rimelig lager for studenter

Er du student og trenger lager for sommerferien eller skal du på utveksling et semester og trenger et sted til dine eiendeler? OK Minilager har avdelinger i de fleste studentbyene i landet og vi leier ut lagerstørrelser tilpasset ulike behov, enten du har en stappfull hybel eller kun noen småting fra et bofellesskap.

Alle studenter får 10% studentrabatt, som trekkes fra på våre allerede lave leiepriser. Studentrabatten kan også kombineres med andre rabatter.

Lager for det du trenger plass til

Dette kan være noen av dine lagerbehov

Bøker
Seng
Kommode
Kjøleskap
Kjøkkenutstyr
Sortsutstyr
Stoler
Sofa
Klær
Klesskap
Tallerkener
Bilder
Skjenk
Kunst
Håndklær
Elektronikk
Sykkel
Vinskap
Oppvaskmaskin
Lys

Behov for lager i sommerferien

Våre lagerboder er populære blant studenter som trenger lagerplass mellom studieårene. Hos oss kan du leie et prisgunstig lager for et par måneder, og du slipper alt styret med å transportere tingene hjem til mor og far.

Hos oss kan du enkelt bestille lageret via vår nettside og du kan få tilgang til lageret så snart du ønsker. Vi har selvfølgelig åpent hele døgnet. Vi har stod pågang fra studenter i sommermånedene, så husk å bestille i god tid. Velkommen til trygg og rimelig lagring hos oss.

Du kan starte lagringen i dag