Slik fungerer Drive-in lager

Lagercontainere med kjøreadkomst, godt egnet for lagring av møbler og innbo, til utleie. Markedets enkleste lagerløsning for privatpersoner og bedrifter.

Opptil 70% redusert tidsforbruk

Lagercontainere med drive-in adkomst er markedets enkleste lagerløsning. Hos oss kan du få en tidsbesparelse på selve flyttingen på inntil 70%, sammenlignet med konvensjonelle lagerhotell. Vi har romslige kjørefelt og gjennomkjøring på våre anlegg. Det er således mulig å kjøre helt frem til lagerdøra med både personbiler, biler med tilhenger og større flyttebiler.

Med vår drive-in løsning sparer du mye tid, både i forbindelse med inn- og utflytting. Du har samtidig optimal adkomst til lageret underveis i leieperioden. Dersom du skal leie inn et flyttebyrå på timesbasis vil lagring i våre lagercontainere også kunne spare deg for store flyttekostnader. Å laste inn og ut av et drive-in lager er nemlig betydelig enklere og raskere for flyttefolkene.


Markedets rimeligste lagerløsning

Ved våre avdelinger med drive-in lager leier vi ut lagercontainere. Disse lagerenhetene er helt tette og tørre, og egner seg til lagring av alt av møbler og innbo. Lagercontainerne er også et populært alternativ for bedrifter som trenger ekstra lagerplass.

I tillegg til enkel adkomst er våre avdelinger med drive-in lager også en meget prisgunstig løsning. Vi tilstreber å alltid kunne tilby markedets beste priser. I enkelte områder har vi faktisk en kvadratmeterpris under halvparten av nærmeste konkurrent. Lagring i en lagercontainer hos OK Minilager er enkelt og rimelig.

Ta kontakt med en av våre lagereksperter dersom du lurer på om dine eiendeler kan lagres i våre lagercontainere.

Alle våre 37 Drive-in avdelinger

Er du klar til å bestille lager?

Start lagringen i dag!