Tenk på dette før du kontakter oss

Annet
Tenk på dette før du kontakter oss

Vi i OK Minilager tilbyr lagerutleie ved mange avdelinger og har flere ulike lagerstørrelser. Vi hjelper deg mer enn gjerne om du har spørsmål. Du når oss på telefon, mail og chat hver dag. Før du kontakter oss kan det være lurt å ha tenkt gjennom noen punkter.

Hvilken avdeling ønsker du å leie ved?

Bor du i en by der vi har flere avdelinger kan det være greit å ta en titt på kartet og undersøke hvilken avdeling som er mest aktuell for deg.

Når ønsker du å starte leien?

Sjekk i kalenderen når det passer for deg å starte leien. Hos oss går leien fra dato til dato så du betaler like mye uavhengig av hvilken dag i måneden du velger som din startdato. NB, det er lurt å ta kontakt med oss i god tid. Vi har til tider stor pågang, så om du er tidlig ute er det større sjanse for at vi får innfridd dine ønsker på lagerstørrelse og startdato.

Hva skal du lagre?

Vi leier både ut tempererte lagerboder og lagercontainere. Skal du lagre elektronikk, antikke møbler eller malerier bør dette lagres i en temperert lagerbod. Alt annet kan du fint sette til lagring i en lagercontainer. Usikker på forskjellen? Sjekk gjerne ut vårt innlegg om forskjellen mellom lagerbod og lagercontainer.

Hva er målene på de større tingene du skal lagre?

Før du kontakter oss kan det være lurt å notere ned konkrete mål på de større tingene du skal sette til lagring. Er du usikker på hvilken lagerstørrelse du skal velge kan du selvsagt forhøre deg med oss eller prøve vår størrelsesberegner.

Du kan kontakte oss her. Vi ser fram til å motta din henvendelse. Kundesenteret til samtlige av våre avdelinger er oppe mellom 0800-2000 på hverdager og 1000-1600 i helger.