OK Minilager kommer til Karmøy

Nyheter
OK Minilager lagerbygg Karmøy

I november 2018 åpner OK Minilager i Vestheimvegen 26. Vår første avdeling på Karmøy åpner med 1000 kvadratmeter, med flere lagerstørrelser og løsninger.

På denne avdelingen skal vi leie ut både drive-in lagercontainere og tempererte lagerboder. Vi ser at behovet for oppbevaring er stort i området, så det blir spennende å åpne minilager også på Karmøy.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

OK Minilager har allerede en avdeling i Haugesund, også her med drive-in og innendørs lager. Nå kommer altså løsningen til Karmøy. Lageret vil være døgnåpent, noe som betyr at du som leietaker får tilgang til ditt lager akkurat når du måtte ha behov for det. Minilageret er godt egnet for lagring av møbler og innbo. Du kan lese mer om drive-in lagercontainer og temperert lagerbod her.

Hvem passer lageret for?

OK Minilager sin selvbetjente lagerløsning er passende for flere situasjoner. Bedrifter som stadig har ulike lagringsbehov og som trenger en rimelig og fleksibel lagerløsning, kan med fordel leie lagerplass her. Også for private kan lageret være nyttig, dersom du ikke har nok bodplass i hjemmet, for å lette på flytteprosessen, under oppussing, eller i andre situasjoner hvor oppbevaringsplass kan være en utfordring. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om våre lagerløsninger.

Du kan enkelt booke et minilager online. Når avdelingen Karmøy åpner kan du få tilgang til en lagerbod samme dag som du gjør en reservasjon.