Dette er løsningen når ditt nye hjem ikke har bod

Lagring
dette gjør du når ditt nye hjem ikke har bod

I 2017 kom det en ny byggteknisk forskrift, som sa at det ikke lengre er et krav om at leiligheter som bygges har en tilknyttet bod.

Dette resulterer i at mange som flytter til byene oppdager at de ikke har nok oppbevaringsplass. Heldigvis finnes det flere løsninger.

Ta en opprydning

Det er helt sikkert mange småting, klær og møbler som du egentlig ikke vil ha, ikke trenger eller som er gamle og slitte. Det aller første du bør gjøre er å rydde opp, få bort det du ikke ønsker å ta vare på.

Sorter etter sesong

Hvis du går gjennom skuffer, skapet i gangen,og øvrig utstyr du har hjemme kan du sortere det etter årstid. Når du da skal sette bort ting vet du raskt hva du skal ha oppe til hver sesong. Julepynten trenger kanskje ikke ta opp plass i klesskapet på sommeren? Du får mer plass i huset til det du bruker regelmessig hvis du sorterer bort det som ikke passer til årstiden.

Her kan du lese tips til når du skal legge bort vinterklærne, og hvordan du kan gjøre deg klar til å lagre på høsten.

Lei et eksternt lager

Hvis du sitter igjen med ting som tar opp unødvendig plass i hjemmet, og som ikke hører til i årstiden du er i, kan du sette det på et eksternt lager. Dersom du tenker å dra regelmessig innom lageret kan det være en fordel å velge en avdeling som befinner seg i nærheten av hjem eller jobb. Her kan du se hvor vi har minilager.

Et eksternt lager kan du lagre i en kort periode eller over en lengre periode. Det finnes flere ulike størrelser, slik at du kan leie et lager som passer til ditt lagringsbehov. Du kan enkelt reservere et lager på nett her, eller kontakte oss hvis du har spørsmål.