OK lagring av vinterklær og utstyr

Lagring
Man stående i snøen oppe i fjellet med snowboard under armen og blå himmel i bakgrunnen

Våren kommer snikende, og tiden for å sette bort vinterklærne nærmer seg. Før du pakker bort alt er det lurt å ta noen grep for å sørge for OK lagring av vintertøyet ditt. Her er 5 grep du kan ta i klesskapet ditt.

  • Kast
  • Gi bort/selg
  • Vedlikehold
  • Pakk ned
  • Lagre

Trenger du alt?

Motebildet er stadig i endring, og du liker kanskje å holde deg oppdatert og fornye stilen din med jevne mellomrom. Når du like vel skal pakke bort vintertøyet, gjør du deg selv en stor tjeneste hvis du tar en liten gjennomgang av det du har før du legger det bort.
Er det noe som er helt fint, men som kanskje ikke representerer deg lengre? Har du noe vintertøy som du har vært glad i, men som ikke kan repareres mer og som er modent til å kastes?
Når du ser på tingene kan du lage en haug som skal selges eller gis bort, en haug som skal kastes og det du ønsker å ta med videre til neste vintersesong pakker du ned.
Husk at tekstiler skal kastes i tekstilbokser som står plassert rundt i bybildet. Kanskje kan du også lage noe nytt av et plagg som er slitent?

Slik pakker du vintertøyet

Før du pakker ned vintertøyet er det viktig å vedlikeholde det slik at det er fint til du skal hente det frem til neste år. Sjekk om det er skader som bør repareres, vask bort flekker og hvis tøyet krever noe behandling bør du også ta deg tid til å gjennomføre denne.
Når du pakker tøyet må du være sikker på at det er rent og tørt. Det anbefales å pakke tekstiler inn i plast, og på denne måten kan du beskytte dem mot fukt og skadedyr, hvis du skulle lagre på et sted som egentlig er uegnet.

Synes du det er vanskelig å få plass til alt når du pakker? Her kan du lese hvordan du får bedre plass i kofferten eller esken!

Husk å marker hva som befinner seg i de ulike eskene, boksene, posene eller koffertene, så er det lettere å finne hvis du plutselig trenger noe gjennom sommersesongen.

Sett på lagring

Når du har sortert, pakket ned og vedlikeholdt tøyet er det klart til å settes på lagring. Dersom du ikke har plass hjemme kan du leie et eksternt minilager. Hos OK minilager får du OK lagring til en OK pris – her finner du alle våre lager.

Lykke til, når du er ferdig er det bare å omfavne våren for fullt.