Slik kan du gjøre pakking av flyttelasset hyggelig

Flytting
Hyggelig nedpakking av flyttelasset

I en flytteprosess kan det bli stress, korte lunter, og det trenger ikke å bli en hyggelig opplevelse. Her er noen enkle tips til hvordan du kan gjøre pakkingen av flyttelasset til noe hyggelig.

Start tidlig

Dersom du får det travelt kan det bli vanskelig å holde stressnivået lavt. Hvis du starter tidlig kan du få til å kose deg mer med pakkingen. Ta litt nå og da, så føles det ikke like overveldende, og du kan ta deg tid til å se på hva du faktisk pakker. Det dukker alltid opp noen minner som er hyggelige å sette seg litt ned med.

RelatertDette bør du tenke på før du pakker flyttelasset.

Inviter venner

Selv den kjedeligste ting kan bli hyggelig hvis du gjør det sammen med noen. Inviter venner på mat og pakking. Kanskje de kan hjelpe deg å se gjennom garderoben? Det er sikkert ikke alt du trenger å ta med deg videre.

Sett på musikk

Når du skal sette inn støtet kan det hjelpe å sette på noe musikk. Velg noe som gir deg energi, slik at musikken kan hjelpe å drive arbeidet fremover.

RelatertSe hvordan du kan få en nesten stressfri flyttedag.

Ta pauser

Hvis du er flink til å ta pauser blir du kanskje ikke like sliten. Ta pauser med god mat og drikke, og bruk pausene som en motivasjon til å bli ferdig med deler av pakkingen.

Vi ønsker deg lykke til med nedpakkingen!