En nesten stressfri flyttedag?

Flytting
par i sofa stressfri flyttedag

Får du til en flyttedag helt uten stress er du god, men med noen enkle grep kan du sørge for at den store dagen skaper så lite stress som mulig.

Få hjelp

Prøver du å gjøre alt alene kommer du ikke langt. Start tidlig med å avtale å få hjelp av venner, eller ansett et flyttebyrå. Flere som bærer betyr også at du blir raskere ferdig.

Undersøk parkering

Før flyttedagen er det lurt å undersøke parkeringsmulighetene – både ved ditt gamle og ditt nye hjem. Det er kjipt å komme frem, for så å oppdage at du må bære senga tre kvartaler, eller løpe rundt for å finne et sted å parkere. Har du allerede oversikt vet du hvor mulighetene er, og er det mulig kan du også ta av en plass.

Unngå rushtiden

Flytting tar allerede lang tid, så unngå å bli sittende i kø mellom hjemmene. Dette er spesielt kjipt dersom du har leid flyttebyrå eller flyttebil, og kronene ruller ut på motorveien.

Pizzapausen

En pizzapause – hva er vel en flyttedag uten? Det er fort gjort å bli sure på hverandre når blodsukkernivået faller, så husk å legg inn litt tid til mat! Om det er pizza eller noe annet er ikke så viktig, men gjør det enkelt, og la deg selv ta en liten pause.

Pakk en bag med det essensielle

Når du endelig har fått alt inn, er det kjipt å komme på at tannbørsten og dopapiret ligger i en eller annen eske et sted. Pakk en bag med det mest essensielle sånn at du klarer deg den første natta. Da kan du senke skuldrene når alt endelig er i hus.

Planlegg

God planlegging er kanskje det punktet som er viktigst. Med mye å tenke på kan det være greit å ha en liste som forteller deg hva du bør huske. Få fem enkle steg som kan bidra til en stressfri flytting her.

Dersom du flytter ut litt før du skal flytte inn er det perfekt å mellomlagre dine eiendeler i ett av våre minilagre, så slipper du å stresse med hvor du skal gjøre av det. Vi har drive in- lager og tempererte lagerboder over hele landet. Finn din nærmeste avdeling her, og ikke nøl med å kontakte oss ved spørsmål.