Hvorfor ansette et flyttebyrå?

Flytting
Hvorfor ansette flyttebyrå

Å være på flyttefot og oppdage hvor mange ting man egentlig har, kan gjøre den mest sindige personen stressa. Tiden mellom flytting og overtakelse av nytt hjem kan og være knappere enn man tror. Og hvordan pakker man egentlig tingene sine på best mulig måte?

Pappesken til flatskjermen du kjøpte for et år siden har du sannsynligvis kvittet deg med og den dyre sofaen din vil du helst ha med deg videre like fin. Noen ganger kan det være lurt å betale for litt eksperthjelp.

Sikkerhet

Om du er usikker på hvordan det er best å pakke tingene dine så de tåler turen til sitt nye hjem, kan det være greit å overlate jobben til personell som gjør dette daglig. De vil bruke en riktig og sikker pakketeknikk og ikke minst bruke riktig materiale til pakkingen. De vet gjerne også en del om hvordan du skal flytte tyngre gjenstander trygt fra A til B. Hvordan er det egentlig man pakker inn et speil på rett måte? Dette vil du slippe å tenke over. Dessuten vil flyttehjelpen lage en oversiktlig liste over hvor du kan finne alle eiendelene dine når du skal begynne å pakke ut alt igjen.

Tidsbesparende

Se for deg at du skal flytte og at alt du har i boligen din skal med på flyttelasset. Hvor lang tid tror du det hadde tatt og pakket ned alt sammen? For noen kan dette ta et par dager, men for andre som for eksempel har et hus med en kjeller full av ting kan det ta uker. Om du ansetter et flyttebyrå vil de komme å ta unna all pakkingen for deg og du vil spare mye tid, de tenker kanskje også på mye av organiseringen rundt pakkingen. Da kan du heller dra ut av huset på shopping etter den perfekte tapeten til den nye stuen din.

Pengesparende

La oss si du har betalt for flyttehjelp og sitter igjen med en regning det er surt å måtte betale. Tror det eller ei, i det lange løp kan du faktisk spare penger på å ansette et flyttebyrå. Da slipper du kanskje å ta fri fra jobben for å få tid til flyttingen. Og det er ikke usannsynlig at noe ville ha blitt ødelagt på veien dersom det ikke hadde blitt pakket på riktig måte av et flyttebyrå.

Bør du ansette flyttebyrå?

Dersom du kun eier en to-seters sofa, en riskoker og tre pocketbøker trenger du kanskje ikke hjelp fra et flyttebyrå, og det kan være greiere å sette sammen et lite flytteteam av venner. Men dersom du har veldig mye, har flere skjøre gjenstander, antikke møbler og malerier du er ekstra redd for, kan det være verdt mye mer enn det koster å få litt hjelp. Dersom du likevel ønsker å ta del i prosessen, kan det være flyttebyråer som tillater deg å være med dem eller at du selv pakker deler av flyttelasset, mens flyttebyrået tar resten. Et godt tips er å avtale med flyttebyrået hvor mye de estimerer å bruke på jobben. På denne måten unngår du å få sjokk når du ser regningen i ettertid!

Er du klar for å bestille flyttebyrå? Her kan du lese om hvordan du skal velge flyttebyrå.

Vi har lang erfaring med flytting og lagring, og har gode erfaringer med flere byråer. Her får du en liste over flyttebyråer våre kunder har jobbet med, og har hatt gode opplevelser med.

Lykke til!