Nå kan du forhåndsreservere minilager i Tromsø

Nyheter
mulig å forhåndsreservere temperert lager tromsø

1. juni åpner vårt minilager i Tromsø. Det er allerede mulig å reservere tempererte lagerboder, slik at du kan flytte inn så fort vi åpner.

I Skattøravegen 19 i Tromsø finner du OK Minilager. Når avdelingen åpner kan vi tilby tempererte lagerboder på avdelingen. Etter hvert vil det også bli mulig å reservere lagercontainere.

Du kan lese mer om minilageret i Tromsø her.

Her kan du forhåndsreservere minilager.

Når minilageret åpner får du tilgang til lageret du har reservert. Avdelingen har adgangskontroll og videoovervåkning, og du har adgang til ditt lager hele døgnet, alle dager i året. Det er altså en fleksibel lagerløsning for deg som har behov for ekstra plass.

Trenger du lager?

Et minilager kan være nyttig i flere ulike situasjoner. Skal du flytte eller pusse opp? Det er aldri dumt å ha et sted å sette dine møbler. Dersom du flytter fra hus til leilighet, kan du få ekstra oppbevaringsplass gjennom et minilager, for eksempel til lagring av sesongbaserte møbler og utstyr, eller som en ekstern bod. Dersom du trenge rå mellomlagre er det fleksibelt å kunne leie over en kortere periode, til du får flyttet inn. Under oppussingen kan du lett unngå skader, malingsflekker og støv på møblene ved å oppbevare dem i et minilager til du er ferdig. Få ting unna veien, så går det kanskje raskere å bli ferdig.

Student som trenger ekstra plass?

I Tromsø har vi flere små lagerboder. Disse er godt egnet til studenter som har behov for mer plass i hverdagen, trenger et sted å oppbevare møbler i ferien, eller kanskje som skal reise på utveksling. Ta kontakt med oss, så hjelper vi gjerne dersom du har spørsmål.

Er du usikker på om du bør lagre i temperert lager eller lagercontainer? Her kan du lese hva forskjellen på de to er.

Dersom du har spørsmål til forhåndsreservasjon eller om vårt lagertilbud kan du gjerne kontakte oss på mail eller telefon, eller skrive til oss på chat.