Har åpnet temperert minilager i Kristiansund

Vi har nå åpnet et temperert minilager i Kristiansund. Det nye minilageret ligger på Løkkemyra, i Verkstedveien 6B, og du kan leie minilager i mange ulike størrelser.

OK Minilager Kristiansund har over 100 nye, moderne lagerboder uten innsyn. Lagerbodene ligger inne i et temperert lagerbygg, og du kan leie 2,5m2, 5m2, 7m2, 10m2 eller 14m2. Når du leier et minilager er det kun du som har tilgang.

- De tempererte lagerbodene vi leier ut i Kristiansund egner seg veldig godt til lagring av møbler og innbo. Med mange lagerstørrelser tilgjengelig har vi plass til å ta imot personer med mange ulike lagerbehov, sier Daglig leder Fabian Søbak i OK Minilager.

Tilgang hele døgnet

Lagerbygget har personlig adgangskontroll, og kunder kan ved å bruke sin adgangskode få tilgang til sin lagerbod døgnet rundt, hele året. Bygget har videoovervåkning og alarm, og det er sikkert å lagre sine eiendeler her.

Dette er et godt alternativ for de som har behov for ekstra plass i området, både private og bedrifter. Når du ankommer minilageret er det traller til utlån ved inngangen som kan brukes for å frakte eiendeler fra inngangen og inn i ditt lager.

Du kan starte å flytte inn allerede samme dag som du reserverer. Les mer om OK Minilager Kristiansund, eller reserver et minilager her.

Velkommen til oss på Løkkemyra!

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg