Mulig å reservere minilager i Vågsbygd

Det er nå mulig å forhåndsreservere lagerboder i Vågsbygd. Det nye minilageret i Kristiansand er forventet åpnet i mai.

- Minilageret blir vårt fjerde i Kristiansand, og vårt første i Vågsbygd. Vi opplever at behovet for ekstern lagerplass er stor, og utvidelsen i Kristiansand er i tråd med selskapets vekststrategi, sier Daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.

I Vågsbygdveien 1 kan du reservere minilager fra 2,5 til 15 kvadratmeter. Vi tilbyr lagerboder innendørs, og det er videoovervåkning og individuell adgangskontroll i bygget. Dersom du leier en lagerbod får du tilgang til ditt lager døgnet rundt, og du kan flytte inn så fort minilageret åpner.

- Vi forventer at over 100 boder er klare til innflytting i mai, og da kan både private og bedrifter med begynne å flytte inn varer, utstyr, møbler og innbo eller annet de trenger å lagre, avslutter Søbak.

Du kan reservere en lagerbod her, og finne mer informasjon om priser og størrelser her.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg