Samarbeid med Kongstein Transport i Vestfold

Kongstein Transport og OK Minilager har inngå et samarbeid i Vestfold. Dette omfatter således OK Minilagers avdelinger i Horten, Re i Vestfold, Larvik og Sandefjord. Flyttetjenester og lagerleie er komplementære tjenester, og samarbeidet vil erfaringsmessig gi en merverdi for  respektive selskapers kunder.

- Det er naturlig at våre kunder behøver flyttehjelp når de skal ta et flyttelass  eller store gjenstander inn på lageret. For oss er det da viktig at vi kan henvise til et selskap som kan levere en kvalitetsjobb til våre kunder, og vi har derfor inngått et samarbeid med Kongstein Transport i flere av byene vi er tilstede i, sier daglig leder Fabian søbak i OK Minilager.

Kongstein transport er ett av Norges eldste flyttebyråer. De tilbyr flytting i Norge og i Europa. Etter 90 år har de bygget  opp en solid kompetanse, og de har i dag faste flyttekonsulenter som utfører jobbene, som får god opplæring når de er nye i bransjen.

- Vi legger vekt på å fremstå som en seriøs aktør og skape en god relasjon mellom kunde og oss i forkant av flytteprosessen. Vi ønsker å inngå et samarbeid med OK minilager som vi anser å være en erfaren og seriøs aktør, og mener derfor dette kan være nyttig for begge parter, sier Hans Anker Kongstein i Kongstein Transport.

Ved å benytte seg av Kongstein Transport kan OK Minilager sine kunder få oppdraget utført av et godt etablert flyttebyrå med medlemskap i Norsk Flytteforbund, som stiller strenge krav til sine medlemmer.

Du kan bestille flyttehjelp hos Kongstein Transport her.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg