OK Minilager har åpnet på Bryne

Nå har OK Minilager avdeling Bryne åpnet, og det er mulig å reservere plass via vår nettside.

Bor du i Bryne og har behov for lagerplass? Da har OK Minilager gode nyheter. OK Minilager avdeling Bryne har åpent, og flere lagerboder står klare til å flyttes inn i.

- Vi har etablert oss i Meierigata 12 på Bryne, og har innredet bygget med nye lagerboder i flere størrelser. Minilageret passer til både private og bedrifter med  ulike lagringsbehov, sier daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.

Minilageret har beliggenhet sentralt til i Bryne sentrum, og det er god tilgang for de som ønsker å leie minilager. Ok Minilager har i dag fire minilager i Stavanger, og to avdelinger i Sandnes. Dette blir første avdeling på Bryne.

- De siste årene er det bygget mange leiligheter i Bryne. Vi har allerede fått flere henvendelser fra beboere i området som ønsker lagerplass, og vi har derfor sett frem til å kunne åpne dette nye lageret.

Med Ok Minilagers prisløfte (/prislofte/) vil du alltid få beste pris på minilager. Reserver et minilager i dag.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg