Vi samarbeider med Flyttsmart i Haugesund, Bergen og Karmøy

OK Minilager har inngått et samarbeid med flyttebyrået Flyttsmart AS i Haugesund, Bergen og på Karmøy. Trenger du flyttehjelp i området? Vi vet at Flyttsmart gjennomfører kvalitetsjobber.

- Flyttsmart er et flyttebyrå med stort fokus på kvalitet i deres arbeid. De vokser stadig i Rogaland, og kan gi et godt tilbud til våre kunder som behøver flyttehjelp i forbindelse med lagringen. Vi har derfor inngått et samarbeid med dem i Haugesund, Bergen og på Karmøy, sier daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.

Når kunder flytter til minilager er det mange som ønsker og trenger hjelp av et flyttebyrå, og tjenestene utfyller hverandre slik. Ifølge Daglig leder i Flyttsmart, Vidar Gjøsund, har de lenge ønsket å knytte seg til en leverandør som tilbyr lagring.

- Det kommer stadig forespørsler om lagring i Haugesund og Bergen. I de tilfellene lagring har vært nødvendig har vi leid av andre flytteselskaper. OK Minilager har vi sett på som en meget profesjonell og seriøs aktør med flotte web-sider og enkle løsninger, sier daglig leder i Flyttsmart, Vidar Gjøsund.

Enkelt for kundene

Det er mye å huske på og gjøre i en flytteprosess. Når kunder kontakter OK Minilager eller Flyttsmart skal de få hjelp slik at det hele blir enklere. Gjennom samarbeidet får kunder svarene de trenger ved å kontakte kun en leverandør.

- Selv om vi er et nytt byrå har vi en ledelse med over 30 år i bransjen. Når kunder bruker oss overlater de jobben til et firma som er spesialister på flytting og har alt nødvendig utstyr. Da tenker vi på flyttetepper til å bruke på møbler og hvitevarer, traller og bæreseler. I tillegg bruker de da et flyttebyrå som er rimeligere i forhold til de store aktørene i bransjen, sier Gjøsund.

-Det er en trygghet for våre kunder at vi kan anbefale en aktør vi vet kan gjennomføre en jobb av høy kvalitet, og som fortsatt har konkurransedyktige priser. Vi ønsker å gjøre ulike situasjoner enklere for dem, og det kan vi gjennom dette samarbeidet avslutter Søbak.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg