Nytt og moderne minilager i Bodø

Ok Minilager har allerede en avdeling med kaldtlager i Bodø, og har nå åpnet sin andre avdeling, et temperert minilager med nye moderne boder, på Alstad.

- Vi ser at det er et stort behov for ekstra lagerplass i Bodø, og det gleder oss stort at vi nå utvider tilbudet vårt til innbyggerne. Dette er et trygt sted å lagre for de som for eksempel trenger ekstra plass, mellomlagring når de flytter eller som må få bort møblene under oppussing, sier Daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.

Trygg og enkel lagring

OK Minilager sitt konsept er selvbetjent minilager. Hos oss er det enkelt å lagre når du har behov for ekstra plass, og du har tilgang akkurat når du trenger det.

På det nye minilageret i Bodø får du:

  •  Lagerrom fra 3,5m2 til 11,5m2
  • Temperert, frostfritt lager
  • Tilgang 24/7
  • Videoovervåkning
  • Adgangskontroll
  • Heldekkende brannalarm
  • Forsikring
  • Leie på månedsbasis

Du kan lese mer om minilageret på Alstad i Bodø og legge inn en bestilling her.

Passer ulike behov

Ok Minilager sine lager passer til bange ulike behov, og både til privatpersoner eller bedrifter. Med lagerrom i flere ulike størrelser kan kunder leie den plassen de har behov for.

Lageret egner seg godt til lagring av møbler og innbo, elektronikk, utstyr, varer eller markedsmateriell. Det er mulig å leie i en kort periode eller over flere år.

OK Minilager har også en avdeling med lagercontainere med drive-in tilgang i Rønvik. Du kan lese mer om minilageret i Rønvik her.

Har du spørsmål om våre minilager, eller ønsker du hjelp til å finne riktig størrelse? Ta kontakt med oss i dag, vi hjelper deg gjerne!

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg