Flere nye størrelser åpnet i Kongsvinger

Trenger du minilager i området rundt Kongsvinger? Nå har OK Minilager åpnet en ny etasje på 800 kvadratmeter med klimakontrollerte lagerboder, og flere størrelser.

OK Minilager Kongsvinger har til nå tilbudt både klimakontrollert minilager og lagercontainere på avdelingen,og nå åpnes det hele 6 nye størrelser på avdelingen. Mange nye lagerboder står nå klare til innflytt.

- Behovet for ekstern lagringsplass er absolutt til stede i området. Det er derfor gledelig å nå åpne en ny etasje med større utvalg av størrelser, og gi et utvidet lagringstilbud i Kongsvinger, sier daglig leder i OK Minilager Fabian Søbak.

De nye lagerbodene ligger i andre etasje, med heis for god tilgjengelighet. Som på OK Minilagers øvrige klimakontrollerte avdelinger har OK Minilager avd. Kongsvinger traller i lastesonen som kan brukes for å frakte eiendeler inn i ditt lager. Lagerløsningen er selvbetjent, og kunder har tilgang hele døgnet, hver dag gjennom sin personlige adgangskode. Bygget er videoovervåket, og det er lagerboder uten innsyn.

Slik fungerer det

Dersom du trenger lagerplass i kongsvinger kan du enkelt reservere en lagerbod på nett. Når du har leid et lager kan du starte å flytte inn allerede samme dag om du ønsker det. Du vil få tilsendt din personlige adgangskode, og kode til ditt lager. Når du kommer til lageret låser du av med hengelåsen du finner på innsiden av døren.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller trenger hjelp til lagringen.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg