OK Minilager skal åpne ny avdeling i Sandefjord

OK Minilager har kjøpt en ny eiendom på Pindsle i Sandefjord, og planlegger å åpne et nytt minilager i byen i 2021.

OK Minilager har allerede en avdeling på Pindsle i Sandefjord, men skal nå åpne en ny. Dato for åpningen er ikke satt, men lageret skal åpne i løpet av første halvdel av 2021. Når det nye minilageret åpner har OK Minilager over 500 lagerboder i Sandefjord, klare for å dekke flere lagerbehov.

- Vi ser at det er stor etterspørsel etter minilager i byer som Sandefjord. Med det nye minilageret får vi flere boder å leie ut, og et minilager nærmere Sanefjord sentrum. Vi ser veldig frem mot åpningen, sier Daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.
Avdelingen på Pindsle i Sandefjord kommer i Pindsleveien 8C.

Trygg lagring i Sandefjord

Dersom du trenger minilager nå kan du bestille på vår eksisterende avdeling på Skolmar i Sandefjord.

Det nye minilageret blir i likhet med lageret på Skolmar et temperert minilager med lagerboder innendørs. Her får vi lagerrom i ulike størrelser slik at vi kan dette ulike behov. Lageret blir OK Minilagers niende avdeling i Vestfold og Telemark.

 

Dette får du hos OK Minilager:

  • Åpent hele døgnet
  • Temperert lager
  • Videoovervåkning
  • Traller til utlån på avdelingen
  • Moderne lagerrom uten innsyn

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg