Ledige lagerboder i Tromsø

20. september åpner vi et nytt lagerbygg i Skattøravegen 19 i Tromsø, og får mer kapasitet til de som trenger ekstra lagringsplass.

Når vi åpner det nye lagerbygget utvides lagringstilbudet med over 50 nye boder i ulike størrelser. Du finner minilager i størrelser fra 2,5 til 10 kvadratmeter.

- Vi er glade for at vi nå får utvidet kapasiteten vår i Tromsø. Vi ser at det er mange som har behov for ekstern lagringsplass i distriktet, sier daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.

De nye lagerbodene ligger i et oppvarmet lagerbygg med videoovervåkning. Alle våre kunder har personlig adgangskontroll, og det er kun leietaker som har tilgang til sin lagerbod. Ved inngangen finnes det traller som kan lånes for å frakte esker, møbler og annet som skal lagres inn i lageret.

Avdelingen er lokalisert på Skattøra, med kort vei til Tromsø Sentrum. Vi har byens mest moderne minilager og bredest utvalg av lagerrom.

Les mer om vårt minilager i Tromsø her, eller reserver minilager på nett her.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg