OK Minilager åpner flere lagerrom i Stavanger

OK Minilager har kjøpt en eiendom i Stavanger, og skal utvide avdelingen Hillevåg.

- Vi ser et stort oppbevaringsbehov i området, og med denne utvidelsen passerer vi 1000 lagerrom i Stavanger og Sandnes. Da kan vi løse enda flere oppbevaringsproblemer, sier daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.

I løpet av første kvartal 2021 skal 50 nye lagerrom stå klare.

Best pris på minilager i Stavanger

Med vårt prisløfte kan vi hele tiden tilby markedets beste priser på minilager i Stavanger. Dersom du har fått et bedre tilbud på et tilsvarende produkt i samme område, matcher vi prisen og gir ytterligere 10% på differansen. Du kan lese mer om vårt prisløfte her.

Vi har flere minilager i Stavanger, se alle våre minilager i området her.

Skal du pusse opp eller flytte?

Mange av våre kunder benytter våre lagerløsninger når de er i en flytteprosess eller skal pusse opp hjemme. Det er mulig å leie i korte perioder og lageret er døgnåpent, så denne løsningen er fleksibel og passer godt til de fleste.

OK Minilager har lagerrom som er godt egnet for lagring av møbler og innbo, og det er mulig å velge mellom størrelser fra 2,5 til 15 kvadratmeter. Både bedrifter og privatpersoner kan lagre i våre lokaler. Du leier på månedsbasis, og det er enkelt oppgradere eller nedgradere plass dersom behovet endrer seg.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg