Åpner ny avdeling i Haugesund

OK Minilager har kjøpt en ny eiendom på Kvala industriområde i Haugesund og skal åpne en avdeling med temperert minilager.

OK Minilager har i dag en avdeling på Norheim i Haugesund med lagercontainere, og en avdeling med temperert lager og lagercontainere på Bygnes på Karmøy. Den nye avdelingen skal ha innendørs, temperert minilager, og ligger kun 3 km nord fra sentrum.

- I første omgang skal vi åpne 150 lagerboder, og dersom vi ser at det er behov har vi mulighet til å utvide ytterligere. Vi planlegger åpningen på våren i 2021, sier daglig leder i OK Minilager, Fabian Søbak.

OK Minilager Haugesund - Kvala vil ligge i Årabrotsvegen 19.

Trygg, døgnåpen lagring

OK Minilager har fleksible lagerløsninger som du kan leie på månedsbasis. Lageret er selvbetjent og du har tilgang 24/7 hver dag hele året. Det er videoovervåkning på lageret, og personlig adgangskontroll. Lagerbodene er moderne og uten innsyn.

Lageret egner seg godt for bedrifter som trenger fleksibel lagerplass. Den korte oppsigelsestiden gjør det enkelt å endre hvor mye plass man leier dersom behoevt endrer seg underveis. Det egner seg også godt for private som trenger et sted å lagre møbler og innbo, sportsutstyr eller annet i en kort eller lengre periode.

Dersom du trenger minilager før den nye avdelingen åpnes er det mulig å bestille på en av våre andre avdelinger i området.

Du kan enkelt reservere på nett her, eller ta kontakt med oss her.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg