OK Minilager åpner i Grimstad i 2020

OK Minilager skal åpne et helt nytt minilager i Grimstad, i Østerskogen 74.

- Vi etablerer oss i et helt nytt bygg i Grimstad, og skal åpne ca. 60 boder i flere størrelser. Vi forventer at lageret er klart til åpning i starten av 2020, sier daglig leder i OK Minilager AS, Fabian Søbak.

OK Minilager har i dag 8 avdelinger i Agder, og Minilageret i Grimstad blir selskapets 9. avdeling i regionen. Det er tydelig at behovet for ekstern lagerplass er stort i området.

- Det nye minilageret har kort vei til E18 og Grimstad sentrum, og vi kan dermed tilby sentral lagring for de med plassbehov i området, avslutter Søbak.

Dersom du har behov for minilager allerede nå, har OK Minilager flere avdelinger i Kristiansand og Arendal og en i Lillesand. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Om OK Minilager

OK Minilager ble startet i 2009 av far og sønn. Det som startet som en avdeling med fire lagercontainere har vokst til å bli en av Norges største lageraktører, med over 75 minilager spredt fra Tromsø i nord, til Mandal i sør. Vi leier ut nye, tette lagercontainere og lagerrom i tempererte lagerbygg. Velkommen til OK Minilager - en trygg og rimelig lagerløsning!

Er du klar til å bestille lager?

Bestill nå eller få hjelp av oss.

Våre siste innlegg