Rabatter

Vi tilbyr rabatter til leietakere som forskuddsbetaler for 6 og 12 måneder. Vi har også andre utvalgte kampanjer og rabatter på våre allerede lave priser.

Forskuddsbetaling 6 mnd: 10% rabatt

Ved forskuddsbetaling for 6 måneder sender vi en faktura ved oppstart av leieforholdet. Det er 14 dagers betalingsfrist på fakturaen og du får 10 % avslag i leien. Du kan når som helst i leieforholdet velge å gå over til 6 måneders forskuddsfakturering med rabatt. Dersom du ønsker å avslutte før den forskuddsbetalte perioden utløper tilbakebetaler vi leien du har betalt for mye, men du mister rabatten på 10% for hele perioden.


Forskuddsbetaling 12 mnd: 15% rabatt

Ved forskuddsbetaling for 12 måneder sender vi en faktura ved oppstart av leieforholdet. Det er 14 dagers betalingsfrist på fakturaen og du får 15 % avslag i leien. Du kan når som helst i leieforholdet velge å gå over til 12 måneders forskuddsfakturering med rabatt. Dersom du ønsker å avslutte før den forskuddsbetalte perioden utløper tilbakebetaler vi leien du har betalt for mye, men du mister rabatten på 15% for hele perioden.

Klar til å bestille lager?

Bestill lager enkelt på nett og få tilgang innen få minutter