Sikker lagring

Vi prioriterer sikkerhet. Det er ikke innsyn i våre lagerboder, og vi har tilrettelagt med flere sikkerhetstiltak, slik at dine eiendeler står trygt lagret.

24 timers videovervåkning

Ved de fleste av våre avdelinger har vi videokameraer som tar opp video hele døgnet. Kamerovervåkningen er godt merket og har en preventiv virkning mht innbruddssikkerhet. Våre kameraer tar like gode opptak både på dag- og nattestid. Vi har både opptak av videomateriale, og overføring direkte til vår sentral. Dette bidrar til økt sikkerhet på vår avdelinger.

Adgangskontroll

Ved samtlige av våre avdelinger med temperert lager har vi adgangskontroll. Leietaker får tildelt en unik adgangskode som benyttes for å entre lagerlokalet. Ved de fleste av våre avdelinger med drive-in lager har vi inngjerdning og innkjøringsport som åpnes via leietakers telefon.

Leietakers telefonnummer blir registrert for tilgang til porten. Man ringer da et telefonnummer som står på et skilt ved porten, og porten åpnes automatisk. Ved alle våre avdelinger med adgangskontroll har vi logg på hvem som har vært inne på lageret til hvilke tidspunkter.

Start lagringen på minutter