Video om lager

Tips og triks

På denne siden har vi samlet noen videoer som både forklarer vårt konsept, og som viser hvordan du tar i bruk et lager på egenhånd.

Slik tar du i bruk lagercontaineren

Vi har laget en video som forklarer stegene du må igjennom for å få tilgang til lagercontaineren. Det er enkelt å komme i gang med lagringen hos oss.

Slik tar du i bruk ditt tempererte lager

Vi har laget en video som forklarer stegene du må igjennom for å få tilgang til ditt tempererte lager. Det er enkelt å komme i gang med lagringen hos oss.

Slik tar du i bruk lager uten port

På denne siden kan du se en video som viser enkelt hvordan du får tilgang til et lager ved av av våre avdelinger med Drive-in lager, der vi ikke har port. Videoen viser den grunnleggende informasjonen du trenger for enkelt å kunne ta i bruk et selvbetjent minilager hos oss.

Slik tar du i bruk lager med port

Vår lagerløsning er selvbetjent. I denne videoen viser vi hvor enkelt det er for deg å ta i bruk lageret akkurat når det passer. Videoen gjelder for de av våre avdelinger med drive-in lager der vi har innkjøringsport. Dersom du ønsker mer veiledning utover det du finner i video er det bare å kontakt oss.

Slik åpner du lagercontaineren

Slik fungerer drive-in lager