Har åpnet temperert minilager i Kristiansund

Nyheter
Har åpnet temperert minilager i Kristiansund

Vi har nå åpnet et temperert minilager i Kristiansund. Det nye minilageret ligger på Løkkemyra, i Verkstedveien 6B, og du kan leie minilager i mange ulike størrelser.

OK Minilager Kristiansund har over 100 nye, moderne lagerboder uten innsyn. Lagerbodene ligger inne i et temperert lagerbygg, og du kan leie 2,5m2, 5m2, 7m2, 10m2 eller 14m2. Når du leier et minilager er det kun du som har tilgang.

De tempererte lagerbodene vi leier ut i Kristiansund egner seg veldig godt til lagring av møbler og innbo. Med mange lagerstørrelser tilgjengelig har vi plass til å ta imot personer med mange ulike lagerbehov

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Lagerbygget har personlig adgangskontroll, og kunder kan ved å bruke sin adgangskode få tilgang til sin lagerbod innenfor våre lange åpningstider. Bygget har videoovervåkning og alarm, og det er sikkert å lagre sine eiendeler her.

Dette er et godt alternativ for de som har behov for ekstra plass i området, både private og bedrifter. Når du ankommer minilageret er det traller til utlån ved inngangen som kan brukes for å frakte eiendeler fra inngangen og inn i ditt lager.

Du kan starte å flytte inn allerede samme dag som du reserverer. Les mer om OK Minilager Kristiansund, eller reserver et minilager her.

Velkommen til oss på Løkkemyra!