Porsgrunn får et nytt minilager

Nyheter
What´s new - Blackboard

Om noen få måneder åpner OK Minilager et nytt bodhotell i Porsgrunn.

Vår andre avdeling i Telemark blir et moderne minilager for alle i Grenland som har behov for lagringsplass på kort- eller langstidsbasis. Her kan du leie lager for 1 måneder eller mange år. Avdelingen åpner 1. kvartal 2018, men du kan allerede nå reservere plass til dine møbler.

Vi har leid ut lagerplass i Skien siden 2015, og vi har fått mange henvendelser fra privatpersoner i Porsgrunn som er på utkikk etter et lager. Vi har veldig glade for at vi snart kan tilby lagerplass flere steder i Grenland.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Vi vet at kort kjøretid og enkel adkomst er viktig for de fleste som skal flytte og sette tingene sine på et lager. Med vår satsning i Porsgrunn kan nå enda flere få et minilager nær sitt hjem.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Det nye minilager er beliggende nærmere bestemt på Stridsklev. Herfra er det kort vei til Porsgrunn sentrum, men også områder som Herøya, Eidanger, Skjelsvik, Heistad, Breivik, Stathelle.  Våre nærmeste avdelinger er forøvrig Skien og Larvik.

OK Minilager avdeling Porsgrunn blir et moderne minilager. Ved åpning vil vi tilby lagerrom i 5 ulike standardstørrelser; 2,5 kvm, 5 kvm, 7,5 kvm, 10 kvm og 15 kvm. Med disse lagerstørrelse skal de fleste kunne finne en lagerbod som passer sitt behov. For de som har store flyttelass er det naturligvis mulig å kombinere med flere lagerboder.

Ta gjerne kontakt allerede i dag for et godt åpningstilbud. Vi er tilgjengelige på chat, telefon og mail fra 08-20 på hverdager, og fra 10-16 i helger og på helligdager.