Få en OK visning av boligen med minilager

Lagring
Dame og to menn prater inne på kjøkkenet

Ryddet du unna ting og stylet boligen før visning, men lot boden eller garasjen stå uryddet og full av ting? Det er kansjke ikke det lureste du gjør. Nå skal vi se på hvorfor.

Det er ingen hemmelighet at mange vil synes en uorganisert og rotete garasje gir et dårlig førsteinntrykk. Det er ikke det du ønsker når du skal vise boligen din til potensielle kjøpere. Frykt ikke, det er mye du kan gjøre for å sikre at en rotete garasje eller bod ikke koster deg salget.

Interessenter ønsker å se bod og garasje

Mange ser på boden eller garasjen som en åpenbar plass å plassere ting og tang ifm visning av boligen. Grunnen til at dette ikke er så luyrt, er at seriøse interssenter gjerne ønsker å se boden og garasjen på visning. Er denne full av ting og rotete kan det gi et dårlig inntrykk, og de får ikke sett hvordan plassen kan utnyttes av dem.

Rydd og sett bort

Et godt råd i forbindelse med visning er som et minimum å sørge for at boden og grasjen er ryddig og fin, slik at interessentene får et godt inntrykk av plassen, og ser hvor stor den faktisk er.

Videre kan du vurdere om du trenger å leie ekestern lagerplass for å sette bort ting, slik at bod og garasje ikke er overfylt, og ser rotete ut. Overfylte boder og garasjer ser også mindre ut, og det grør dem mindre attraktive.

Leier du minilager til visn ingen, har du også en praktisk oppbevaringsløsning til flytteprosessen. Trenger du et OK sted å lagre i forbindelse med visning? Finn minilager her.