OK Minilager i Kristiansand – Vågsbygd har åpnet

Nyheter
OK Minilager Kristiansand Vågsbygd åpnet

OK Minilager Kristiansand Vågsbygd står nå klart, og det er mulig å flytte inn i bygget fra onsdag 19.06.

I Vågsbygd, på Bråvannsløkka 1, finner du et lagerhotell tilrettelagt for både private og bedrifter med behov for fleksibel lagringsplass. Over 100 lagerboder står klare for utleie.

Avdelingen er den fjerde vi åpner i Kristiansand, og den vil styrke lagertilbudet i området. Det er mange som har behov for ekstra plass her. I Vågsbygd har vi minilager fra 2,5 til 15 kvadratmeter, og kan slik dekke flere ulike behov.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Lagerbygget er frostfritt hele året. Sikkerheten blir ivaretatt gjennom videoovervåkning og personlig adgangskontroll inn i bygget. Lagerbodene har ikke innsyn, og det er kun du som har tilgang til ditt lager. Som våre øvrige minilager er OK Minilager i Vågsbygd døgnåpent, og du kan besøke ditt lager akkurat når du har behov for det. Reserver et minilager innenfor kundesenterets åpningstid, og start å flytte inn på dagen.

Du kan reservere et minilager i Kristiansand vågsbygd her.

Her finner du alle våre avdelinger i Kristiansand.

Slik brukes OK Minilager av andre

Våre lagerhotell blir brukt av både private og bedrifter som trenger et fleksibelt lager. Bedrifter har gjerne behov for et lager med god tilgang, kort oppsigelsesfrist og fleksibel endring av lagerstørrelser, og dette får de hos oss. Mange privatpersoner bruker ofte minilager til mellomlagring i forbindelse med flytting, oppussing, lagdtidslagring ved for eksempel lengre reiser eller opphold i utlandet, eller som en ekstra bod for å lagre det som ikke får plass hjemme. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om lagring.