OK Minilager utvider på Øvre Romerike

Nyheter
OK minilager åpner på Gardermoen

OK Minilager utvider på Øvre Romerike og åpner nå en ny lageravdeling i Gardermoen Næringspark Vest.

Vi er veldig fornøyde med å kunne utvide utvalget av lagerrom på Øvre Romerike. Vi har allerede en avdeling på Jessheim og Kløfta, men distriktet er i vekst, og stadig flere ser verdien i å leie ekstern lagerplass på kort- eller langstidsbasis.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Ved denne nye avdelingen tilbys tre ulike størrelser; 3,4 kvm, 6,8 kvm og 13,8 kvm. Alle lagerrommene har kjøreadkomst for enkel inn- og utlasting av møbler og varer. Vi har åpent 24/7 noe som gjør at våre kunder får høy fleksibilitet og tilgjengelighet. For privatpersoner er dette løsningen tilrettelagt både for de som skal lagre et innbo for noen måneder, eller for de som trenger ekstra lagerplass til eksempelvis sportsutstyr, hobbyting eller andre verdier.

I likhet med våre øvrige avdelinger tilbyr vi konkurransedyktige priser, selvbetjent bestilling og ikke minst en optimal adkomst. Det er mulig å reservere et lager enkelt på nett og du kan få tilgang allerede i dag, eller forhåndsbestille for med startdato frem i tid. Ta kontakt med vårt kundesenter dersom du har spørsmål, vi hjelper deg gjerne.

Fun fact: Taxifree-butikken på Oslo Lufthavn er den butikken i Norge som har høyest omsetning.

 

Trenger du et minilager?

Det er mulig å reservere et lager enkelt på nett her. Du kan få tilgang allerede samme dag om du bestiller, og du kan da starte å flytte inn.

Ta kontakt med vårt kundesenter dersom du har spørsmål, vi hjelper deg gjerne.