Trondheim: OK Minilager samarbeider med StudBud

Nyheter
Flyttebyrå i Trondheim flyttehjelp fra studbud

OK Minilager har nå inngått et samarbeid med flyttebyrået StudBud i Trondheim. Målet er å kunne levere et fullservice produkt, og sammen hjelpe kunder fra A til Å.

For oss er det viktig at en flytteprosess skal gå så enkelt som mulig for våre kunder. Vi har derfor valgt å inngå et samarbeid med flyttebyrået Studbud. Vi vet at det er mange studenter som trenger flyttehjelp i Trondheim, og det er StudBud spesialisert på.

Fabian Søbak Daglig leder OK Minilager

Studbud er et flyttebyrå for og av studenter, og har over 10 års erfaring med flytting. Men selv om studenter er deres spesialfelt, har de også god kompetanse til å hjelpe andre med behov for flyttehjelp.

Vi er spesialister på kjøring av små og mellomstore flyttelass. Vi bistår også de som ikke er studenter. Med våre egne biler kan vi tilby raske og effektive flyttinger utført av erfarne flyttemenn

Jørgen Løvseth Primus-motor, Studbud

Kvalitet i fokus

StudBud selv merker at behovet for begge tjenestene er til stede. De får ofte spørsmål fra kunder i en flytteprosess om muligheter for å lagre møbler og innbo.

Når vi har valgt ut samarbeidspartnere for flyttetjenester har kvalitet i arbeidet vært viktig. Vi ønsker at våre kunder skal få levert et godt produkt og sitte igjen med en god opplevelse, og det er derfor vi ønsker å anbefale Studbud til de som behøver flyttehjelp i Trondheim.

Fabian Søbak

Gjennom samarbeidet får våre kunder et mer komplett tilbud, ettersom flytte- og Lagringstjenesten inngår i ett samarbeid

Jørgen Løvseth