OK Minilager på Karmøy har åpnet

Nyheter
OK Minilager har åpnet på Karmøy

Vi har nå åpnet vårt nye minilager i Kopervik på Karmøy.

De første lagercontainerne i Vestheimvegen 26 står nå klare til å flyttes inn i. Etter hvert skal vi også åpne innendørs, temperert lager på samme adresse. Vi regner med at disse står klare i løpet av vinteren.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

OK Minilager har allerede en avdeling som ligger i Haugesund, i Noreveien 40. Her er det mulig å leie lagercontainere i ulike størrelser, og tempererte lager i størrelser fra 2,5 m2 til 15m2. Med den nye avdelingen i Kopervik blir tilbudet i området styrket. Det nye lageret har også større nærhet til Åkrehamn og Skudeneshavn.

Slik fungerer det

Lagerløsningen er selvbetjent, og passer både for bedrifter med behov for fleksibel lagring, og privatpersoner som behøver å oppbevare eiendeler over en kort eller lang periode. Med tilgang hver dag hele året og hele døgnet, kan du besøke ditt lager når du har behov for det.

Du kan få tilgang til lageret allerede samme dag som du reserverer en lagerbod. Lagrer du i en lagercontainer er det drive-in tilgang, og du kan laste av rett foran lagerdøren. Inne på de tempererte lagrene blir det traller som kan brukes for å frakte eiendelene inn og ut av lageret. Du kan reservere minilager enkelt på nett her. Dersom du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt med vårt kundesenter.