OK Minilager åpner i Vennesla

Nyheter
avdelingen med lagerboder langs en gang i vår nye avdeling i Vennesla

Nå gjør vi det OK lett å få ekstra plass i Agder. Vi åpner nemlig vår første avdeling i Vennesla kommune.

OK Minilager er ikke bare størst på lagring generelt i Norge, men er også den største aktøren med flest avdelinger i Agder. Nå åpner vi vår tolvte avdeling i fylket, denne gang i Vennesla kommune.

– Dette blir vår første avdeling i Vennesla. Vår nye avdeling er et trygt og OK sted å lagre tingene dine, sier Fabian Søbak, daglig leder i OK Minilager.

Nå kan altså du som bor i eller i nærheten av kommunen få den ekstra plassen du trenger, basert på ditt behov. Den tempererte avdelingen ligger på Vikeland, med kort vei til sentrum.

– Vi jobber daglig for å tilby et OK enkelt og lett tilgjengelig lagringstilbud til minipris, og vi gjør det nå enda enklere å få den ekstra plassen du trenger, sier Søbak.

For mer informasjon om størrelser og lageret i Vennesla.

Ekstra plass etter behov

Ved å bruke minilager slipper du å kjøpe en større bolig når du trenger mer plass.I tillegg slipper du å kaste ting du bryr deg om, eller du kanskje trenger senere.

Avdelingen i Vennesla har over 100 lagerboder i ulike størrelser, slik at du lett kan tilpasse størrelsen etter behov.

Lagerenhetene kan for eksempel passe godt til lagring av innbo, hvitevarer, møbler, elektronikk, utstyr og produkter.

Det er vanlig å bruke OK Minilager til sesonglagring av vinterklær, hagemøbler og sportsutstyr, eller generelt for å få ekstra plass ved å lagre ting som minner, arvegjenstander, interiør, møbler eller klær utenfor hjemmet, da disse tingene ofte tar opp mye plass.

- Midlertidig lagring under flytting eller oppussing er også veldig vanlig blant våre kunder. I tillegg bruker mange bedrifter OK Minilager for å ha et sted å lagre arbeidsverktøyet, varene sine eller markedsmateriell.

Fabian Søbak Daglig leder og gründer

Med et OK Minilager er det enkelt å lagre når behovet oppstår.

Alle våre avdelinger er selvbetjente, så du får tilgang til lagerplassen din døgnet rundt, hele året.

Du kan trygt lagre tingene dine, da avdelingen både har videoovervåking og adgangskontroll.