OK Minilager kommer til Halden

Nyheter
Flyfoto fra Halden Sentrum

I 2018 skal OK Minilager åpne en avdeling i Halden.

Vi har ervervet et eiendom sentralt i Halden som vi i begynnelsen av 2018 skal utvikle til minilager for privatpersoner og bedrifter. Lagerrom i flere størrelser og faste lave priser kjennetegner våre avdelinger, og vår nyetablering i Halden blir intet unntak. OK Minilager har allerede 4 andre avdelinger i Østfold, og vi åpner i 2018 også nye avdelinger i Fredrikstad og Vestfold. Det blir med andre ord snart kort vei til et OK Minilager for de fleste Østfoldinger.

Vi gleder oss stort til å kunne åpne i Halden. Dette blir byens desidert mest sentrumsnære minilager. Med beliggenheten rett ved Tista, blir dette et tilgjengelig lagerhotell for alle i byen.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

OK Minilager leier ut lagerboder i ulike størrelser til privatpersoner og bedrifter som har behov for lagerplass. Minstetiden er kun 30 dager, og leietaker kan selv velge hvor lenge han eller hun ønsker å leie. OK Minilager tilbyr moderne lagerlokaler med sentral beliggenhet til markedets beste priser. Snart blir våre tjenester tilgjengelig for privat og bedrifter i Halden.

Send oss en forespørsel allerede i dag dersom du ønsker å bli kontaktet for gunstig åpningstilbud i Halden. Dersom du trenger lagerplass allerede nå har vi ledig lager i Fredrikstad og Sarspborg.