OK Minilager har åpnet sin første avdeling på Askøy

Nyheter
OK Minilager på Askøy

Vi har en OK nyhet til dere! Vi har åpnet vår første minilager-avdeling på Askøy utenfor Bergen.

Nå kan alle som bor nær Askøy få ekstra plass til tingene sine med et OK Minilager.

Dette er den andre OK Minilager-avdelingen i Vestland fylke, og vårt første lager i fylket som er plassert utenfor Bergen.

Vårt nye lagerbygg er et OK sted å lagre tingene dine. Lageret er lett å bruke, og passer både for privatpersoner og bedrifter

Fabian Søbak daglig leder i OK Minilager og gründer

På den nye avdelingen tilbyr vi 142 lagerrom i ulike størrelser, slik at det er enkelt å velge den lagerboden som passer ditt behov. Det er også lett å bytte størrelse på lagerboden når som helst i leieperioden. Du leier på månedlig basis og kan leie så lenge du ønsker.

Lageret har også egen personinngang, inngangsport og vareheis.

Enkel og tilgjengelig lagringsløsning til minipris

Askøy ligger rundt 20 kilometer unna fylkeshovedstaden. Det nye lageret har adresse i Storebotn Næringspark, et område med sterk vekst.

For mer detaljert informasjon eller for å bestille din lagerbod, gå til avdelingssiden «Lager på Askøy».

– Vi jobber hardt for å kunne tilby ekstern lagringsplass for folk rundt om i hele Norge, og vi er glade for å endelig kunne tilby en enkel lagringsløsning til en rimelig pris for beboere nær Askøy, forteller Søbak.

Som med alle OK Minilager-avdelinger, er denne også selvbetjent. Du har dermed lett tilgang til dine eiendeler i åpningstiden. Vi har både overvåkning og adgangskontroll, slik at du kan være sikker på at dine ting står trygt hos oss.

Har du spørsmål om det nye lageret på Vestlandet, kontakt oss gjerne på nett eller på telefonnummer: 22654000.