OK Minilager har åpnet første avdeling i Molde

Nyheter
Fasade OK Minilager Molde

OK Minilager har nå åpnet sitt første minilager i Molde, i Årøsetervegen 37.

Vi ser at behovet for ekstern lagerplass er til stede i Molde. Det nye lagerbygget vi har åpnet er oppvarmet, og det gleder oss at vi nå kan tilby lagerutleie også til moldensere.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Avdelingen blir den fjerde i Møre og Romsdal. Det nye lagerlokalet i Molde er på over 1200 m2, og du kan leie lager i fem ulike størrelser: 2,5 kvm 5 kvm, 7,5 kvm, 10 kvm og 15 kvm. Inne på lageret er det traller til utlån for å frakte eiendeler til og fra lagerboden, og det er personlig adgangskontroll. Du har tilgang til din lagerbod hver dag innenfor våre åpningstider.

Her kan du lese mer om hva oppvarmet lager betyr.

Få tilgang på dagen

Et minilager kan være til hjelp i mange ulike situasjoner, f.eks. i en flytteprosess, ved oppussing, visning, eller dersom man har for lite oppbevaringsplass i hverdagen. Du kan enkelt bestille et minilager på nett, og starte å lagre allerede samme dag.

Løsningen er selvbetjent og fleksibel med lange åpningstider. Dette lageret egner seg godt både til bedrifter som har behov for ekstra lagerplass, eller private som trenger oppbevaring. For å få en indikasjon på hvilken størrelse som passer best til ditt behov kan du bruke vår størrelsesberegner på nett.

Dersom du har spørsmål angående lagringen kan du gjerne kontakte oss.