OK Minilager har åpnet i Grimstad

Nyheter
OK Minilager har åpnet nytt minilager i Grimstad

Nå er det mulig å leie lager i vårt nyåpnede minilager i Grimstad.

OK Minilager Grimstad ligger i Østerhus Industriområde, og her kan du leie temperert minilager i størrelsene 2,5m2, 5m2, 10m2 og 15m2.

Det nye minilageret ligger sentralt, med kort vei til E18 og Grimstad sentrum. Her har vi minilager for flere ulike behov.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

OK Minilager leier ut selvbetjente minilager med tilgang døgnet rundt hele året. Lagerrommene er innendørs i et temperert bygg, og de har ikke innsyn.  Det finnes traller ved inngangen som kan brukes for å frakte eiendelene fra bil eller tilhenger og inn i lagerboden, for enkel innflytt.

Sentralt og sikkert

Med det nye minilageret i Grimstad har OK Minilager sentralt og trygt lagringstilbud for de som har behov for ekstra plass i området. Lagerbygget har personlig adgangskontroll, videoovervåkning og tilkobling til alarm, og det er kun leietaker som har tilgang til sin lagerbod. Her kan du lese mer om vårt nye lager i Grimstad. Det nye minilageret i Grimstad er OK Minilager sin avdeling nummer 72, og niende avdeling på Sørlandet.

Ønsker du å reservere lager i Grimstad? Gjør en reservasjon på nett her, og få tilgang samme dag som du reserverer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Velkommen til vårt nye minilager!