Vi samarbeider med Flyttsmart i Haugesund, Bergen og Karmøy

Nyheter
OK Minilager flyttebyrå

OK Minilager har inngått et samarbeid med flyttebyrået Flyttsmart AS i Haugesund, Bergen og på Karmøy. Trenger du flyttehjelp i området? Vi vet at Flyttsmart gjennomfører kvalitetsjobber.

Flyttsmart er et flyttebyrå med stort fokus på kvalitet i deres arbeid. De vokser stadig i Rogaland, og kan gi et godt tilbud til våre kunder som behøver flyttehjelp i forbindelse med lagringen. Vi har derfor inngått et samarbeid med dem i Haugesund, Bergen og på Karmøy.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Når kunder flytter til minilager er det mange som ønsker og trenger hjelp av et flyttebyrå, og tjenestene utfyller hverandre slik. Ifølge Daglig leder i Flyttsmart, Vidar Gjøsund, har de lenge ønsket å knytte seg til en leverandør som tilbyr lagring.

Det kommer stadig forespørsler om lagring i Haugesund og Bergen. I de tilfellene lagring har vært nødvendig har vi leid av andre flytteselskaper. OK Minilager har vi sett på som en meget profesjonell og seriøs aktør med flotte web-sider og enkle løsninger.

Vidar Gjøsund Daglig leder, Flyttsmart

Enkelt for kundene

Det er mye å huske på og gjøre i en flytteprosess. Når kunder kontakter OK Minilager eller Flyttsmart skal de få hjelp slik at det hele blir enklere. Gjennom samarbeidet får kunder svarene de trenger ved å kontakte kun en leverandør.

Selv om vi er et nytt byrå har vi en ledelse med over 30 år i bransjen. Når kunder bruker oss overlater de jobben til et firma som er spesialister på flytting og har alt nødvendig utstyr. Da tenker vi på flyttetepper til å bruke på møbler og hvitevarer, traller og bæreseler. I tillegg bruker de da et flyttebyrå som er rimeligere i forhold til de store aktørene i bransjen.

Vidar Gjøsund

Det er en trygghet for våre kunder at vi kan anbefale en aktør vi vet kan gjennomføre en jobb av høy kvalitet, og som fortsatt har konkurransedyktige priser. Vi ønsker å gjøre ulike situasjoner enklere for dem, og det kan vi gjennom dette samarbeidet.

Fabian Søbak