Helt OK med minilager under oppussing

Lagring

Bente og Marikken er to mammaer som bor i Kongsvinger sammen med sine 4 barn. Hverdagen er fylt av avtaler og gjøremål fra morgen til kveld. Da de skulle pusse opp kjelleren sin, trengte de plutselig et annet sted å sette utstyr og diverse, og valget falt på OK Minilager. Les om deres opplevelse.

– Vi totalrenoverer kjelleren vår og står derfor uten lagringsplass. Som en familie på 6 er det ingen tvil om at vi har en del utstyr og ting som måtte flyttes og lagres forsvarlig, forteller Marikken.

Da behovet meldte seg, googlet de for å sjekke ut mulighetene de hadde.

– Da vi fant ut at OK minilager var i byen vår, så innså vi raskt at det ville være den beste og tryggeste måten for oss å lagre tingene våre på, sier Marikken.

Enkelt å dra innom

De pakket sammen kjelleren, og satte det på lageret. Her er de innom med jevne mellomrom for å hente ut utstyr, sykler, sko, og annet de plutselig trenger.

– Vi lagrer mye forskjellig, alt fra hagemøbler til påskepynt. Siden lageret er i byen vår, så er det enkelt å hente ting som vi trenger underveis. Vi er stadig innom og henter ting som barna trenger.

Med 4 barn er hverdagen travel. Dagene går til å leke gjemsel, rense lommer for stein/pinner og å vaske vekk middagen fra gulvet. Å sette alt som var i kjelleren i bruksarealer var derfor ikke et alternativ.

Skulle vi ikke ha leid lager nå, måtte vi ha kvittet oss med ting vi ønsker å ta vare på, og trolig måtte vi ha oppbevart en del utstyr inne i huset. Som en familie på 6 så trenger vi plass, og er glade for at vi ikke måtte fylle huset vårt med diverse utstyr og hagemøbler.

Marikken

For Bente og Marikken ble OK Minilager løsningen som gjorde at de kunne ha det OK hjemme under oppussingsprosjektet.

– Vi vil absolutt anbefale OK minilager videre, det er helt genialt. Fordi man kan oppbevare tingene sine tørt og sikret. Det er enkelt å komme i kontakt med kundesenteret, og om man skulle ha behov for større lagringsplass så er det ingenting i veien for å oppgradere til et større lagerrom.

Har du spørsmål om lagring? Det er helt OK å ta kontakt med kundesenteret.