Nytt lagringsanlegg i Ålesund Sentrum

Nyheter
Ålesund brygge og lagerboder

OK Minilager utvider i dag med åpningen av et nytt minilager i Godøygata 8 i Ålesund.

Dette topp moderne minilageret vil tilby den beste lagringstjenesten og den mest sentrale beliggenheten for privatpersoner og bedrifter i Ålesund by.

Vi er alltid på utkikk etter måter å forbedre lagertjenestene vi tilby, og med dette nye, moderne lagringssenteret gir vi våre leietakere tilgang til praktiske lagerlokaler og en tidsbesparende tjeneste i hjertet av Ålesund. Det nye senteret er tilpasset spesielt for privatpersoner som trenger lagerplass, med en rekke lagerstørrelser som passer til kundenes behov og krav. Vi er forpliktet til å gi de beste lagringsmulighetene, og det mener vi definitivt at vi oppnår med denne nyetableringen.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

De nye kundene som leier lager hos OK Minilager i Ålesund Sentrum vil nyte godt av moderne sikkerhetssystemer som adgangskontroll og 24 timers videoovervåkning, samt lagerrom uten innsyn. I tillegg til 24 timers ubegrenset adgang kan leietakerne også benytte lastetraller gratis. Hengelås til lageret er også inkludert i prisen.

Lagringssenteret i Ålesund har oppvarmede lagerboder. Det er også lagerenheter med kjøreadkomst, spesielt godt tilrettelagt for de som har store flyttelass. Minilageret i Ålesund er også et godt alternativ for småbedrifter som trenger litt ekstra plass for eksempelvis verktøy,utstyr, varelager eller arkiver m.v. Vi ønsker alle som har behov for lager velkommen til en ny lageropplevelse i Ålesund!

For mer informasjon om åpningen, trykk deg inn på ok-minilager.no/aalesund-sentrum, eller ring oss på tlf. 22 65 40 00.