Nytt lager åpner i Larvik i 2018

Nyheter
illustrativt kart med larvik i sentrum

OK Minilager skal i begynnelsen av 2018 åpne et nytt lagerhotell i Larvik.

Det nye lagerhotellet er en del av vår vekststrategi i Vestfold, og komplementerer vår eksisterende portefølje godt. Nyetableringen ligger i Treschowsgate 3, kun noen få hundre meter fra torget i Larvik. Ved åpningen vil vi ha over 100 lagerrom tilgjengelig for utleie i ulike størrelser fra 2,5 kvadratmeter, opp til 15 kvadratmeter. Lageret blir selvbetjent med lange og gunstige åpningstider.

Vi gleder oss til denne nyåpningen, som blir vår 5 avdeling i Vestfold. Avdelingen er sentrumsnær, og med markedets laveste priser har vi tro på at dette skal bli et populært alternativ for Larvikere. Med moderne lagerbodinnredning, videoovervåking og adgangskontroll kan snart enda flere i Larvik oppbevare sitt innbo på en trygg plass.

Lauras Melnikas OK Minilager

Vårt søsterselskap Minilageret har en avdeling på Hegdal, rett øst for byen. Med vår nye avdeling i Treschowgate får vi nå også et tilgjengelig alternativ for de som bør i sentrum og vest for byen. Det skal aldri være langt å kjøre til et OK Minilager, og nå blir det enda kortere avstand for flere privatpersoner og bedrifter i Larvik.

Kontakt oss gjerne allerede i dag dersom du ønsker å bli kontaktet for et ekstra godt åpningstilbud. Dersom du trenger lagerplass allerede i dag har vi forøvrig lager i Sandefjord, kun noen få hundre meter fra kommunegrensen til Larvik.