Nytt lager i Mandal i februar

Nyheter
Dronebilde fra Mandal

I februar 2018 åpner Norges største minilager-kjede et nytt og moderne lagerhotell på Jåbekk, rett utenfor Mandal.

Vi har ervervet et nytt lagerlokale på 600 kvadratmeter, der vi nå jobber med å innrede lagerboder. Vi kommer til å tilby lagerrom i fire standardstørrelser; 2,5 kvm, 5 kvm, 10 kvm og 15 kvm. For de som kun har noen få ting og esker, kan et lager på 2,5 kvm være tilstrekkelig. Lageret på 5 kvm passer normalt sett for lagring av innbo fra en 30-40 kvadratmeters leilighet. De større lagerstørrelsene på 10 – og 15 kvm rommer innholdet fra større boliger.

Vår nye lageravdeling på Jåbekk er selvfølgelig døgnåpen, og vi har både 24-timers videoovervåkning samt unike adgangskoder til hver enkelt leietaker. Våre lagerboder er samtidig uten innsyn og med solide låsebeslag. Vi tilbyr også forsikring til leietakere. Vi har således en løsning som er tilrettelagt for trygg og sikker oppbevaring av møbler og innbo.

Vår etablering i Mandal blir vår tredje avdeling i Vest-Agder. Endelig kan også Mandalitter få tilgang til et moderne minilager i sitt nærområde. Fra vår nyetablering på Jåbekk er det naturligvis heller ikke langt til eksempelvis Søgne og Lyngdal.

Vi gleder oss til åpningen i Mandal i begynnelsen av 2018. Vi vet av erfaring at det er mange som trenger lagerplass i byer på Mandals størrelse. Vårt minilager blir en prisgunstig og tilgjengelig tjeneste for både privatpersoner, foreninger og bedrifter i Mandal.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

Lager i Mandal kan forhåndsbestilles via våre nettsider. Se Bestilling av lager. Dersom du har spørsmål vedrørende denne nyetableringen er det bare å ringe oss på 22 65 40 00, eller sende oss en mail eller chat.