Flere nye størrelser åpnet i Kongsvinger

Nyheter
ok minilager kongsvinger nye lagerstørrelser

Trenger du minilager i området rundt Kongsvinger? Nå har OK Minilager åpnet en ny etasje på 800 kvadratmeter med klimakontrollerte lagerboder, og flere størrelser.

OK Minilager Kongsvinger har til nå tilbudt både klimakontrollert minilager og lagercontainere på avdelingen,og nå åpnes det hele 6 nye størrelser på avdelingen. Mange nye lagerboder står nå klare til innflytt.

Behovet for ekstern lagringsplass er absolutt til stede i området. Det er derfor gledelig å nå åpne en ny etasje med større utvalg av størrelser, og gi et utvidet lagringstilbud i Kongsvinger.

Fabian Søbak Daglig leder, OK Minilager

De nye lagerbodene ligger i andre etasje, med heis for god tilgjengelighet. Som på OK Minilagers øvrige klimakontrollerte avdelinger har OK Minilager avd. Kongsvinger traller i lastesonen som kan brukes for å frakte eiendeler inn i ditt lager. Lagerløsningen er selvbetjent, og kunder har tilgang hele døgnet, hver dag gjennom sin personlige adgangskode. Bygget er videoovervåket, og det er lagerboder uten innsyn.

Slik fungerer det

Dersom du trenger lagerplass i kongsvinger kan du enkelt reservere en lagerbod på nett. Når du har leid et lager kan du starte å flytte inn allerede samme dag om du ønsker det. Du vil få tilsendt din personlige adgangskode, og kode til ditt lager. Når du kommer til lageret låser du av med hengelåsen du finner på innsiden av døren.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller trenger hjelp til lagringen.