Ny nettside og nytt utseende

Nyheter
Ny nettside OK Minilager

OK Minilager har fått ny visuell profil, og en ny nettside som matcher. Nå er veien til minilager enda enklere for kundene.

OK Minilager har lansert ny nettside, og i den forbindelse har det også blitt utarbeidet en ny visuell profil og ny logo. Nå blir veien et minilager enda enklere for kundene.

Det er helt OK å fornye seg med jevne mellomrom, og OK Minilager jobber kontinuerlig for å holde seg oppdatert, både på lagrene som leies ut, og på digitale løsninger. Den nye nettsiden skal være enkel, mer tidsriktig og passe til ulike formater.

Du kan kjenne igjen det gamle OK Minilager i den nye profilen, men nå med freshere farger og design.

Vi er stolte og glade av å kunne presentere vår nye nettside og visuelle profil. Med et moderne design og flere nye funksjoner, skal det bli enda enklere å finne et OK lager. Dette blir mer enn bare OK.

Petter Løyning CMO i OK Minilager

Sånn fungerer den nye nettsiden

Den nye nettsiden gjør det enkelt å finne lager allerede fra forsiden. På forsiden kan du enkelt velge fylke, og da kommer du rett inn på en oversikt over avdelinger, lagerstørrelser og priser. Bruk kartet hvis du er usikker på hva som er beste avdeling for deg, eller søk direkte på by, område eller fylke.

Det er nå tre enkle steg til et OK Minilager:

  • Velg fylke
  • Velg lager
  • Bestill
  • Lagre

Takk til Metro Branding for et strålende samarbeid.

Er det noe du savner på den nye nettsiden? Send gjerne tilbakemeldinger.

Velkommen til en mer enn OK nettløsning!